Ottelukooste:

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

14.6.2015 | Tampereen Vitonen ja Piiricup | Hakkarin nurmi, Lempäälä

Jallitellen jatkoon

LeKi pääsi ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelaamaan kotipyhättöönsä Hakkariin ja peliesitys oli nurmen tapaan samettinen. Ottelussa pelattiin melko ainutlaatuisesti tuplapanoksesta, sillä sama peli ratkaisi sekä sarjapisteet että Piiricupin jatkoonmenijän. LeKi päätti ratkaista homman heti ensimmäisellä puoliskolla ja näin myös tapahtui.

Karkelot aloitti hyvän ottelun uurastanut Sampo Clewer karkaamalla läpiajoon ja sijottamalla pallon alapörsään. Henkeäsalpaavan maagisen läpisyötön maaliin tarjoili keskikentällä taikasauvaansa heilutellut jalkapallojumala Tomi Karjalainen. Tästä ei mennyt pitkään kun pallo oli toistamiseen mökissä: Samu Nevala neppaili boksissa rankkarin arvoisesti ja Toni Ryyppö sijoitti takuuvarmasti 11-metrisen verkkoon. LeKi-kärki Tino Lahti heitti lähietäisyydeltä vielä 3-0 ja ilmassa alkoi olla ratkaisun makua.

Toinen puoliaika oli kuitenkin pelattava alta pois ja LeKi aloitti senkin vahvasti. Samu Nevala iski 4-0 ja 5-0 maalit Toni Ryypön ja Miko Heikkilän tarjoiluista. Tämän jälkeen kotijoukkue hieman himmasi ja menetti samalla pelin hallinnan. Apassikapteeni toi vierailijoille lohtua iskemällä todennäköisesti kauden komeimman maalin saksipotkulla 18 metristä.

Vanhat tutut viisiyksi (5-1) lukemat kelpasivat kuitenkin LeKiläisille paremmin kuin hyvin ja parin viikon tauolle päästiin siirtymään tämän kauniin kappaleen tahtiin.