LeKi-futis - ACE 1-2 (0-0)

16.5.2015 | Tampereen Vitonen | Sääksjärven Hornankattila, Lempäälä

LeKille kauden avaustappio

Alkukevään harjoitusottelussa LeKi-futiksen 5-1 tyrmänny ACE palasi rikospaikalle lauantaina Vitosen 4. pelikierroksella. Nöyryytys oli lempääläläisillä hyvin muistissa ja otteluun lähdettiin loistavalla asenteella. Ensimmäinen 35 minuuttia oli hyvin lähellä kauden parasta jalkapalloa - puolustus toimi täydellisesti, pallo liikkui nätisti ja muutamille tekopaikoillekin päästiin.

Pasi Heinosen loukkaannuttua ensimmäisen puolikkaan lopulla LeKin peli hieman sekosi pelipaikkojen muutoksen johdosta ja ACE pääsi otteluun paremmin mukaan. Kotijoukkueen heikko peli jatkui pitkään myös toisella puoliajalla, ja vierailijat päätyivätkin johtoon 53. minuutin kohdalla pitkän soolokuljetuksen päätteeksi.

Kumpikaan joukkue ei luonut tämän jälkeen montaa vaarallista tilannetta. Samu Nevala tuhri noin vartti ennen loppua avopaikan, mutta kuittasi pian tämän jälkeen 1-1 tasoituksen keskialueen möyhinnän päätteeksi. Peli näytti päättyvän vääjämättömästi tasapeliin, mutta LeKille turhankin tyypillisesti lopussa sekoiltiin jälleen urakalla ja ACE pääsi tuikkaamaan pari minuuttia ennen loppua kärkkärillä 1-2 voittomaalin.

Tappio söi miestä erityisesti siksi, että ensimmäinen puolituntinen vaikutti todella vahvalta. Ottelun jälkeinen saunilta kuitenkin huuhtoi pettymyksen nopeasti pois.