LeKi-futis - Ilves/2 0-3 (0-2)

29.8.2014 | Tampereen Nelonen | Sääksjärven Hornankattila, Tampere

Vitoseen

LeKi menetti perjantaina viimeisenkin oljenkortensa säilyttää sarjapaikka Nelosessa, kun Ilves runnoi lempääläläiset maantasalle puhtaalla 0-3 voitolla. Kotijoukkueen esitys oli flegmaattinen ja Ilves voitti täysin ansaitusti.

Kylmää kyytiä tuli edellisen FJK koitoksen tapaan jo heti ensi minuuteilla, kun Ilves upotti kaukovedolla 1-0. Toinen maali tuli kulman jälkitilanteesta komealla kudilla yläpörsään.

LeKi heräsi hetkeksi pelaamaan ja sai tiukalla keskialueen prässillä Ilveksen pasmat sekaisin. Tämä johti muutamaan hyvään vastaiskuun, mutta tulokset jäivät laihoiksi.

Vierailijat juoksivat kotijoukkueelta jalat alta ensimmäisellä puoliskolla ja toinen jakso tuntui olevan pelkkä muodollisuus. Ilves iski 3-0 sinetin heti, kun LeKi siirtyi kolmen pelurin puolustuslinjaan.

Hyvän vierasjoukkueen lisäksi puhtain paperin ottelusta selvisivät vain LeKi-topari Miika Holopainen ja tuomarikolmikko, jonka toiminta oli tällä kaudella nähtyyn tasoon peilattuna erittäin laadukasta.