LeKi-futis - FJK 2-3 (1-0)

4.6.2014 | Tampereen Nelonen | Sääksjärven Hornankattila, Lempäälä

Tästä ei kerrota lapsenlapsille

LeKin kolmen viimeisimmäin matsin saldo oli kaksi tasapeliä ja tappio, joten joukkue halusi ehdottomasti palata voittojen tielle kotipelissään sarjajumbo FJK:ta vastaan. Peli olikin nätisti sinisten hallussa ensimmäisellä puoliskolla ja Tommi Lehtimäki viimeisteli vaparista ansaitun johtomaalin. Vierailijoilla oli muutama paikka tasoitukseen, mutta pääasiassa peli pyöri FJK:n päädyssä. Tauolle mentiin LeKin 1-0 johdossa.

Toisen puoliskon alkupuolella ottelussa oli pelailun makua ja kumpikaan joukkue ei ottanut selkeää otetta pelistä. Sitten tapahtuikin jotain, mitä ei aivan joka ottelussa nähdä: FJK paukautti parin minuutin sisään kahdesta keskialueen vaparista kaksi maalia ja siirtyi 2-1 johtoon. LeKin pelureilla meni hetki tajuta mitä oli tapahtunut, ja peli oli aivan sekaisin.

Kiri saatiin kuitenkin aikaiseksi ja Joni Hiltunen pääsi tuikkamaan pelin numeroihin 2-2 noin 80 minuutin kohdalla. LeKi haki voittomaalia vimmatusti ja pääsi viimeisillä minuuteilla puskemaan kaksi kertaa avopaikasta - molemmat suuntautuivat kuitenkin yli maalin. Ja kuten niin usein urheilussa käy: jos et itse tee niin kaveri tekee. FJK painoi voittomaalin ottelun viimeisestä tilanteesta neljännellä lisäaikaminuutilla.

LeKin kauden pohjakosketus on nyt nähty ja suunta voi olla vain ylöspäin. Ensi maanantaina vastaan asettuu Tampereen Kaupissa Ilves/2 ja sinisten meiniki tulee tuossa ottelussa olemaan aivan eri tasolla.